blistex_copy_1347520706.jpg_600x223

Blistex Incorporated 1947-es megalapítása óta vezető szerepet tölt be az ajakápolók piacán. A mára több, mint 80 országban jelen lévő cég egyrészt rendkívüli módon ragaszkodik az eredeti elvekhez, miszerint a minőségből nem engednek, ugyanakkor az ajakápolási kategória legtöbb újítása a Blistextől származik. A Blistex a mai napig magántulajdonban álló amerikai vállalat, melynek 3 fő célja:

1. Magas minőségű termékek előállítása

2. Minél szélesebb körben elérhetővé tenni a termékeket

3. Az ajakápolási piac leginnovatívabb szereplője maradni


A cég székhelye az Illinois állambeli Oak Brook-ban található, ahol a termékeket is előállítják, így a minőségi ellenőrzés nagyon szigorú, ez pedig a nemzetközi siker záloga.

A Blistex használók köre rendkívül széles, bár a termékek más ajakápolókkal ellentétben nem okoznak függőséget, mégis annyira kedveltek, hogy ha egyszer kipróbáltad, többé mást már nem akarsz használni. A termékek kiszerelése rendkívül változtos, ezért mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet, és kedvező áron megvásárolhatóak, valamint hosszú ideig tartanak.

Sok Hollywood-i híresség kedvence a Blistex, több filmsztár is állítja, egyszerűen nem tudna nélküle élni.

Bár több cég is gyárt ajakápolókat, a Blistex mégis különleges a többféle kiszerelés (stick, krém, ajakír, masszázs) és a konzisztens minőség miatt. Ahogy a világon már sokan megfogalmazták: "A Blistex a mindennapi élet tartozéka".

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmetikabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr754774216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása